Om vbg

Vilbligravid.no er et nettmagasin om fertilitet og ufrivillig barnløshet. Her vil du få nyheter om fertilitet og relevant stoff for deg som er ufrivillig barnløs. Vi holder også månedlige livesendinger hvor du kan stille spørsmål til vårt team og samarbeidspartnere.

Redaktør

Katinka Thors - Fertilitetsrådgiver og grunnlegger av vilbligravid.no

Katinka Thors (f.1977) er selvvalgt enslig mor, pedagog, kursholder, fertilitetsrådgiver og grunnlegger av vilbligravid.no Mens hun prøvde å bli gravid, savnet hun et nettsted hvor hun kunne finne god informasjon om fertilitet. Derfor ble vilbligravid.no til. Hun er opptatt av at ufrivillig barnløse trenger både god informasjon, emosjonell støtte og et nettverk av andre i samme situasjon.
Personlig blogg - Enestående mor

Samarbeidspartnere

Silje Willumsen Haugå - Hypnoterapi og ergoterapi

Silje Willumsen Haugå (f.1978) har utdannelse i ergoterapi, hypnoterapi, NLP-coach og EFT (Emotional Freedom Technique). Hun benytter sin brede erfaring fra å jobbe med mennesker i endringssituasjoner (temaer som søvn, hormonbalanse, fordøyelse, smerte, selvfølelse, angst mm.) Hun er spesielt opptatt av hvordan vi har det med oss selv, relasjoner til andre og ikke minst hva som ligger av ressurser i underbevisstheten.
Hypnoterapeuten.no

Tove Cecilie Fasting - Ernæringsfysiolog, journalist og forfatter

Tove Cecilie Fasting (f.1962) er ernæringsfysiolog, journalist og forfatter. Hun hadde lavt stoffskifte og fikk hjelp av medisiner for å lykkes med å bli gravid og har fått to barn som nå er voksne. Siden har hun studert kosthold og ernæring og selv gjort kostholdsendringer og sluttet med medisiner for stoffskiftet.
Tovececiliefasting.com

Tone Bråten - Familieterapeut og veileder

Fertilitetshjelpen.no

Øvrige samarbeidspartnere

Ikke gå glipp av viktige nyheter!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta relevant innhold direkte i din innboks.

Nyhetsbrev - Mailchimp