Siste nytt

Om VBG

Vil bli gravid er et nettsted drevet av Thors Media, et lite enkeltpersonsforetak drevet av Katinka Thors.

Katinka Thors er en selvvalgt enslig mor for tre barn. Men det var ingen selvfølge at hun skulle få barn i det hele tatt. Hun startet med å prøve å bli gravid i 2011 og gjorde da 7 iui uten en eneste positiv test. Hun måtte igang med ivf. I 2014 ble hun endelig gravid på det fjerde ivf-forsøket og ble mor til ei jente året etter. To år senere kom tvillinggutter laget på samme oppskrift.

Bakgrunn

Da hun startet sin reise mot å bli solomor, begynte hun også å skrive bloggen Mitt storkebarn under pseudonymet Ønskemor, senere er bloggen flyttet til enestaaendemor.no. Bloggen gjorde at hun kom i kontakt med mange kvinner i samme situasjon og media tok også kontakt. Hennes åpenhet og bidrag i media gjorde at hun kom i kontakt enda fler. Både enslige kvinner, men også par som slet med å bli gravid skrev til henne og spurte om råd på veien. Etterhvert innså hun at hun ikke kunne ha tid til å svare alle individuelt og startet med å opprette grupper for prøvere på facebook. Der har hun fått rolle som kunnskapsbase, støttespiller og den som har oversikt over det meste innen fertilitet.

Etter at Katinka var ferdig med permisjonstiden ønsket hun å fordype seg videre i fertilitet på heltid og opprettet Thors Media for å publisere nettstedet Vil bli gravid. Engasjementet i å hjelpe andre som prøver å bli gravid er den store motivasjonen.

Vi tilbyr

For å kunne ha en inntekt av dette arbeidet, vil nettstedet tilby reklamefinansierte tekster og innhold. Vi ser for oss at dette vil komme leseren tilgode ved at ulike behandlere og klinikker kan få vise frem hva de har å tilby til sine pasienter.

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, er du hjertelig velkommen til å skrive epost til oss på post@vilbligravid.no.

Vi tar gjerne imot ros og ris og tips til innhold og forbedringer. Dersom du ønsker å annonsere på vilbligravid.no, så send oss gjerne også en forespørsel om det.