Siste nytt

Om vilbligravid.no

Vilbligravid.no er et nettmagasin om fertilitet og ufrivillig barnløshet. Her vil du få nyheter om fertilitet og relevant stoff for deg som er ufrivillig barnløs.

I medlemsportalen vår vil du som plussmedlem få nyttig kunnskap om fertilitet, kostholdsråd og tips til hvordan du kan håndtere hverdagen som ufrivillig barnløs. Vi holder også månedlige livesendinger hvor du kan stille spørsmål til vårt team og samarbeidspartnere.

Les mer om medlemskap her.

Vårt team:

Katinka Thors

Portrett Katinka Thors

Katinka Thors (f.1977) er selvvalgt enslig mor, pedagog, kursholder, fertilitetsrådgiver og grunnlegger av vilbligravid.no

Mens hun prøvde å bli gravid, savnet hun et nettsted hvor hun kunne finne god informasjon om fertilitet. Derfor ble vilbligravid.no til.

Hun er opptatt av at ufrivillig barnløse trenger både god informasjon, emosjonell støtte og et nettverk av andre i samme situasjon.

Personlig blogg: Enestående mor

Tove Cecilie Fasting

Tove Cecilie Fasting (f.1962) er ernæringsfysiolog, journalist og forfatter.

Hun hadde lavt stoffskifte og fikk hjelp av medisiner for å lykkes med å bli gravid og har fått to barn som nå er voksne.

Siden har hun studert kosthold og ernæring og selv gjort kostholdsendringer og sluttet med medisiner for stoffskiftet.

Nettside: tovececiliefasting.com

Silje Willumsen Haugå

Silje Willumsen Haugå (f.1978) har utdannelse i ergoterapi, hypnoterapi, NLP-coach og EFT (Emotional Freedom Technique).

Hun benytter sin brede erfaring fra å jobbe med mennesker i endringssituasjoner (temaer som søvn, hormonbalanse, fordøyelse, smerte, selvfølelse, angst mm.)

Hun er spesielt opptatt av hvordan vi har det med oss selv, relasjoner til andre og ikke minst hva som ligger av ressurser i underbevisstheten.

Nettside: hypnoterapeuten.no

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss, er du hjertelig velkommen til å skrive epost til oss på post@vilbligravid.no.

Vi tar gjerne imot ros og ris og tips til innhold og forbedringer. Dersom du ønsker å annonsere på vilbligravid.no, så send oss gjerne også en forespørsel om det.