Siste nytt

Ditt bidrag

For at Vil bli gravid skal bli et bra nettmagasin om fertilitet, er vi avhengig av ditt bidrag. Du kan bidra på ulike måter.

For det første, trenger vi dine tilbakemeldinger. Både ris og ros er velkomment hos oss. Send oss gjerne en mail eller melding om hva du tenker og mener om oss. Ditt navn holdes konfidensielt hos oss med mindre annet er avtalt.

Vi trenger også å høre om dine personlige erfaringer. Kanskje du har en historie som andre kan ha nytte av? Det beste er da om du ønsker å stå frem med bilde og fornavn som minimum. Men dersom du ikke ønsker det, så vil vi gjerne høre om historien din allikevel. Kanskje finner vi sammen en passende måte å formidle den på.

Er du god på å skrive? Og ønsker å skrive artikler om våre temaer? Kanskje du har sterke meninger og ønsker å dele et leserbrev, artikkel eller liknende? Skriv til oss, så blir vi enige om ytterligere detaljer.

Sist, men ikke minst: Vi ønsker oss bloggere. Iløpet av våre første uker på nett vil vi publisere blogger i vår bloggportal. Bloggene skal representere ulike måter å starte familie på og ulike familieformer. Vi ønsker oss bloggere som er i prosess med å prøve å bli gravide og ulike familier som har fått sine barn på utradisjonelt vis.