Forside
Om vilbligravid.no
Vilbligravid.no er et nettmagasin om fertilitet og ufrivillig barnløshet. 
Her vil du få nyheter om fertilitet og relevant stoff for deg som er ufrivillig barnløs.
Innhold
Bli medlemLogg inn

Medlemssider

Dette er vilbligravid.no sin medlemsportal.

Er du ikke medlem? Medlemssidene er for tiden under planlagt vedlikehold så inntil videre er det kun mulig å tegne basis medlemskap som er gratis. Som plaster på såret får du litt ekstra innhold frem til de betalte medlemskapene blir tilgjengelige igjen.

Du kan melde deg inn her.

Ufrivillig barnløshet er en ensom og altoppslukende situasjon å være i. 100 spørsmål kverner i hodet. Hvorfor blir ikke jeg gravid? Hva er galt med meg eller oss? Du søker svar og føler at svarene du får hos legen og klinikken er korte og du føler deg kanskje usikker på om du får vite alt du trenger å vite. Dette er en stressende og belastende situasjon å være. I tillegg har du kanskje få eller ingen å snakke med.

Du er ikke alene. Det er mange som har det akkurat som deg. Derfor er denne medlemsportalen blitt til. Den er for deg og alle som er i samme situasjon som deg. Her vil spørsmålene dine bli besvart og du vil få god hjelp til å håndtere alle de vanskelige følelsene og situasjonene som dukker opp i kjølvannet av ufrivillig barnløshet.

Ansvarsfraskrivelse

Dette medlemskapet vil ikke kunne tilby medisinsk rådgiving, diagnoser, behandlinger eller medisinske tjenester til medlemmene. Gjennom medlemskapet og linker til andre sider, vil vilbligravid.no kun tilby generell informasjon i opplæringsøyemed.

Informasjonen du får gjennom dette medlemskapet, eller gjennom linker til andre sider, skal ikke være en erstatning for medisinsk eller profesjonell behandling, eller din egen kunnskapssøken.

Informasjonen blir regelmessig oppdatert og vi gjør vårt ytterste for å holde sidens informasjon oppdatert i forhold til nyere forskning og endringer i gjeldende lovgivning og retningslinjer. Vi kan dog ikke garantere at vi klarer å holde all informasjon oppdatert til enhver tid. Du skal derfor dobbeltsjekke all informasjon du mottar her.
Om oss
vilbligravid.no et 
nettmagasin om fertilitet.
Cookies Personvernerklæring
Kontakt
Vil bli gravid, Gründeriet
Dronningens gate 5/7
3211 Sandefjord
Collaboration
We aim to be the leading Norwegian fertility magazine. 
Do you want to advertize with us? Please contact us for pricing and conditions.

Logg inn

Logg ut

Er du sikker på at du vil logge deg ut?
magnifiercrossmenuarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram