Siste nytt

Våre bloggere

Noen sitter og skriver ved en laptop-pc

Det er viktig for oss i vil bli gravid å løfte frem de personlige beretningene. For mange er det ikke bare plankekjøring å bli gravid og det er god terapi å skrive om prosessen underveis og å lese om andre som er i tilsvarende situasjon. Vi har startet med å sette opp tre blogger i vår bloggportal.

To av bloggene er aktive prøvere i dag. Natalie er 25 år og ufrivillig barnløs. Hun synes det er vanskelig å oppleve at det skal være vanskelig å bli gravid i så ung alder. Det hadde hun aldri sett for seg.

Veien til babylykke vil skrive anonymt og det er helt ok for oss på vilbligravid. Hun lever i et lesbisk parforhold og hun synes det er sårt at eneste veien til å få barn er via en fertilitetsklinikk.

Mitt storkebarn er min blogg. Jeg startet min lange reise i februar 2011 og da begynte jeg å blogge på Mitt storkebarn. Jeg har senere flyttet bloggen min til Enestående mor. Men fra 1.november, vil jeg gradvis flytte innleggene som handler om min prøverhistorie, over til ny blogg her på vår portal. Samtidig vil jeg skrive nye innlegg og ser tilbake på min historie i retrospekt. Jeg håper flere vil finne glede og lærdom av alt jeg har lært og gjort underveis på min reise.

Hilsen Katinka

Katinka Thors

Katinka Thors er eier og redaktør for vilbligravid.no. Hun var lenge ufrivillig barnløs mens hun forsøkte å bli gravid, som enslig og ved hjelp av donorsæd ved en klinikk i Danmark. Hun skriver bloggen enestående mor og brenner for å spre informasjon om fertilitet og ufrivillig barnløshet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.